[A]lliance - Regulamentul clanului / Clan rules

In jos

[A]lliance - Regulamentul clanului / Clan rules Empty [A]lliance - Regulamentul clanului / Clan rules

Mesaj Scris de Dany_YT la data de Vin Iun 01, 2018 6:35 pm

CyYKIm5.png
Alliance este unul dintre cel mai bun / mare clan al serverului.> Metode de intrare in clan & detalii

Pentru a intra in clan aveti nevoie de o aplicatie pe subforumul clanului, inainte de toate aveti nevoie de o invitatie acordata din partea unui membru.
Aplicatiile pentru clan se pot face doar atunci cand sunt deschise. Aplicatiile facute in timp ce ele sunt inchise duce la respingerea aplicatiei / respingerea voastra.
Pentru ca aplicatia unui player sa fie acceptata aveti nevoie de minim 10 pro-uri acordate din partea membrilor. Acumularea a 3 contra sau acumularea a 6 neutre din partea membrilor clanului duce la respingerea aplicatiei.
Pentru a va alatura clanului aveti nevoie de un trecut cat mai frumos pe server, cat mai putine sanctiuni, un faction history ~ ok, fara minciuni in aplicatie, o invitatie din partea unui membru.
Cerintele minime pentru a intra in clan sunt: minim rank 5 intr-o factiune, rank 6 intr-o factiune (co-lider) - de preferat pe o perioada mai lunga, nu 2-10 zile, 100 zile intr-o factiune, faction leader, helper, admin.
Membrii ce apartin clanului dinaintea deschiderii acestui topic si nu respecta regulile impuse mai sus nu vor fi dati afara din clan, dar vor fi avertizati pentru a indeplini una din cerintele obligatorii.> Comportamentul membrilor

Pentru ca suntem un clan mare si respectat trebuie sa aratam ca meritam sa fim respectati. Membrii clanului sunt obligati sa aiba un comportament adecvat cu fiecare player, indiferent ca acesta are level 1 sau 100, fiecare player in ochii membrilor este egal, excluzandu-se playerii ce batjocoresc clanul, membrii etc.
Orice comportament inadecvat din partea membrilor cum ar fi: spam in exces pe chatul clanului, jignirea / batjocorirea altor playeri indiferent ca fac parte sau nu din clan, limbaj vulgar pe chatul clanului etc duce la scoaterea voastra din clan.
Membrii clanului ce sunt sanctionati timp in care fac parte din clan (warn, jail, ban, mute (limbaj) chiar si kick pentru unele motive deranjante) risca sa fie scosi din clan.> Inactivitate

Membrii ce sunt inactivi risca sa fie scosi din clan. Daca o sa fiti inactivi pe o perioada de timp puteti posta in topicul de discutii generale al clanului pentru a nu fii scosi din clan.
Activitatea membrilor nu consta doar in activitatea voastra pe chatul factiunii sau doar ca purtati tagul la nume. Activitatea consta si in cat de mult timp acordati sub-forumului clanului, mai ales membrii ce detin drept de vot.
Membrii ce au sub 10 ore jucate in 7 zile vor fi scosi din clan.> Aplicatii & detalii pentru membrii ce voteaza/acorda invitatii

Chiar si membrii care au acordat unui player invitatie pentru a face o aplicatie pot vota.
Pentru a acorda o invitatie in clan este nevoie de minim rank 5 in clan, membrii ce nu au rank 5 si doresc sa acorde o invitatie unui player pot contacta un membru de rank 5 pentru a le acorda invitatia.
Pentru a vota in aplicatiile facute la clan aveti nevoie de minim rank 3, membrii ce nu au minim rank 3 nu au voie sa voteze, veti fi atentionati de fiecare data si o sa vi se stearga postarea din aplicatie.
Membrii ce voteaza intr-o aplicatie sunt obligati ca la acordarea votului (neutru, pro sau contra) sa aduca un argument minim.
Membrii ce au rank de vot sunt nevoiti sa posteze in fiecare aplicatie. Membrii ce nu acorda timp voturilor in aplicatii risca sa isi piarda rankul in orice moment. Activitatea in clan consta si in sectiunea de pe sub-forumul clanului, nu numai pe chatul clanului sau doar prezenta tagului purtat langa nume.> Rank

Rank 1 - 0 zile.
Rank 2 - 25 de zile.
Rank 3 - 50 de zile.
Rank 4 - 150 de zile.
Rank 5 - 250 de zile.> WhatsApp Group & Slack Room

În momentul actual, Alliance folosește Slack Room.
De ce Slack Room și nu WhatsApp?: Mulți dintre membrii nu sunt dispuși să-și dea numerele de telefon pentru a intra în grupul de WhatsApp al clanului, așa că prin intermediul Slack Room este nevoie doar de o adresă de email.
Slack Room-ul folosit de Alliance este: https://allianceacelslack.com/, pentru a intra în respectivul grup Slack Room puteți să postați în topicul: http://forum.acel....-intrare-slack/ după respectivul model și un admin vă va invita.
Toți membrii ar trebui să participe pe Slack Room, nu vă impunem să vorbiți mereu pe Slack Room, dar măcar să fiți acolo pentru a vă ține la curent cu diferite lucruri. Slack Room-ul nu este folosit pentru chestii importante, doar pentru discuții generale / off topic și unele discuții/dezbateri despre clan.
Adresa Slack Room: https://allianceacel.slack.com/
Enjoy!> Tagul clanului

Fiecare membru este obligat sa poarte tagul. Nepurtarea tagului duce la scoaterea voastra din clan.
Dany_YT
Dany_YT
Fondator
Fondator

Mesaje : 446
Data de înscriere : 21/01/2018
Varsta : 19
Localizare : Ilfov

http://naty-nataly1.forumgratuit.ro

Sus In jos

[A]lliance - Regulamentul clanului / Clan rules Empty Re: [A]lliance - Regulamentul clanului / Clan rules

Mesaj Scris de Dany_YT la data de Vin Iun 01, 2018 6:49 pm

UPDATE:
Fiecare membru vor primi un bonus de 5,000,000$ in clan.

Dany_YT
Dany_YT
Fondator
Fondator

Mesaje : 446
Data de înscriere : 21/01/2018
Varsta : 19
Localizare : Ilfov

http://naty-nataly1.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum